Botë

CNN: Gjashtë në dhjetë shikues thonë se Bideni mposhti Trumpin në debat

CNN: Gjashtë në dhjetë shikues thonë se Bideni mposhti Trumpin në debat
Foto: Reuters
 

Gjashtë në dhjetë ndjekës të debatit të parë mes presidentit amerikan Donald Trump dhe kandidatit për president nga Partia Demokratike Joe Biden, thonë se ky i fundit e fitoi përballjen e para zgjedhjeve të 3 nëntorit, sipas një sondazhi të shikuesve në CNN.

Në intervistën me të njëjtit votues para se të mbahej debati, 56 për qind e njerëzve janë shprehur se presin që Bideni të bëjë punë më të mirë, derisa 43 për qind ishin pro Trumpit.