Botë

Samiti i BE-së shtyhet për shkak të koronavirusit

Samiti i BE-së shtyhet për shkak të koronavirusit

Takimi i liderëve të 27 vendeve anëtare të BE-së, i paraparë për 24 e 25 shtator, është shtyrë për datën 1 dhe 2 tetor, u njoftua sot në Bruksel.

Nga Brukseli është thënë se një anëtar i sigurisë së presidentit të Këshillit Evropian Charles Michel, ka rezultuar pozitiv me koronavirusin e ri.