Botë

Në Maqedoninë e Veriut 5 të vdekur, 88 raste të reja dhe 135 të shëruar nga Covid -19

Në Maqedoninë e Veriut 5 të vdekur, 88 raste të reja dhe 135 të shëruar nga Covid -19

Shkup, 22 shtator – Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit janë kryer 1618 teste, ndërsa janë konfirmuar 88 raste të reja me Covid-19.

Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 135 pacientë të kuruar.