Botë

I vendosën zjarrin fabrikës ku humbën jetën 260 persona, autorët dënohen me varje

I vendosën zjarrin fabrikës ku humbën jetën 260 persona, autorët dënohen me varje

Dy burra janë dënuar me varje në mes të qytetit nga gjykata në Karaçi pasi u shpallën fajtorë për vendosjen e zjarrit në fabrikën e veshjeve në Pakistan.

Abdul Rehman dhe Zubair Charya dy të akuzuarit ishin punonjës të fabrikës dhe sipas deklaratave të bëra nga gjykata rezulton se shkaku i vendosjes së zjarrit ishte sepse ata nuk kishin marrë akoma rrogën nga pronarët e fabrikës.