Botë

Lideri që i mungon SHBA-së

Lideri që i mungon SHBA-së

Për dy orë, të enjten mbrëma, Amerika është trajtuar me sinqeritet dhe pasion nga një burrë që dëshiron postin më të lartë të shtetit.

Kjo mund ta përthekojë krejt mbrëmjen se sa e vështirë ishte të shihje një president të thjeshtë që thotë të vërtetën dhe që kujdeset për hallet e shtetit.