Botë

Madrilenët kundërshtojnë masat e reja të izolimit

Madrilenët kundërshtojnë masat e reja të izolimit
Foto: The Guardian

Qindra spanjollë kanë protestuar në Madrid kundër menaxhimit të pandemisë së koronavirusit nga autoritetet që kanë vendosur masa të reja nëpër disa lagje që kanë numër të lartë të të infektuarve.

Duke mbajtur maska dhe duke respektuar distancën, protestuesit me duartrokitje kanë bërë thirrje për dorëheqjen e kryetares rajonale të Madridit. Protestuesit kanë kundërshtuar planin e qytetit që izolimi të bëhet vetëm në lagjet e varfra, në të cilat numri i të infektuarve është më i lartë.