Botë

8 viktima dhe 144 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

8 viktima dhe 144 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut 8 pacientë me COVID-19 kanë humbur jetën.

Ministria e Shëndetësisë bën me dije së në 24 orët e fundit janë realizuar 1545 testimi, prej të cilëve 144 persona kanë rezultuar pozitivë për COVID-19.