Botë

Sot nisin bisedimet “historike” të paqes mes talibanëve dhe qeverisë afgane

Sot nisin bisedimet “historike” të paqes mes talibanëve dhe qeverisë afgane
Foto: Reuters
 

Bisedimet e para për paqe ndërmjet qeverisë afgane dhe talibanëve do tw fillojnw tw shtunwn në Katar, pas disa muajsh tw shtyrjes.

Sekretari Shtetëror i SHBA-së, Mike Pompeo, e ka quajtur këtë takim si “historik” derisa është nisur për në Doha për ceremoninë hapëse, raporton BBC.