Botë

Mbi 27 milionë të prekur me COVID-19 në të gjithë botën

Mbi 27 milionë të prekur me COVID-19 në të gjithë botën

Sipas faqes së internetit “Worldometer”, që përpilon të dhënat në lidhje me pandeminë, deri më tani në mbarë botën janë regjistruar 27 milionë e 145 mijë e 769 raste me COVID-19.

Numri më i madh i të infektuarve është në SHBA - 6.434.526 raste, pasuar nga Brazili (4,123,000), India (4,160,493), Rusia (1,025,505), Peruja (683,702), Kolumbia (658,456), Afrika e Jugut (636,884), Meksika (629,409), Spanja (517,133), Argjentina (471,806) dhe Kili (420,434).