Botë

Gjukanoviq: Mbrëmë pamë jotolerancë, agresion dhe primitivizëm

 

Presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, thotë se ajo që ndodhi mbrëmë në festën e partive opozitare, ka të bëjë me jotolerancë, agresion dhe primitivizëm.

Lideri i Partisë Demokratike të Socialistëve, që udhëhoqi me Malin e Zi për 30 vjet, herë si president e herë si kryeministër, ka thënë se incidentet nuk e kanë befasuar askë.