Botë

Policia gjermane përgatitet të shtypë protestat në Berlin

Foto: Reuters
 

Policia gjermane ka përgatitur mekanizmat për të shtypur protestat që mund të ndodhin këtë vikend në Berlin, pasi aktivistët kanë kundërshtuar masat anti-COVID-19, ndërsa kanë bërë thirrje në rrjetet sociale që tu bashkohen të tjerë nga Evropa.

Më shumë se 3,000 policë do të jenë në rrugë dhe do të përdoret edhe uji në rast nevoje, ka thënë policia.