Botë

Trumpi pranon emërimin republikan edhe për një mandat të presidentit

Trumpi pranon emërimin republikan edhe për një mandat të presidentit
Foto: AP

Gjatë fjalimit të tij nga Shtëpia e Bardhë të enjten duke pranuar nominimin e partisë së tij për një mandat të dytë, presidenti Donald Trump tha se zgjedhjet e nëntorit "do të vendosin nëse ne do të mbrojmë mënyrën e jetesës amerikane apo nëse do të lejojmë që një lëvizje radikale ta çmontojë plotësisht dhe ta shkatërrojë atë".

Presidenti Trump, i cili përballet me një sfidë të fortë nga ish-Nënpresidenti Joe Biden, i tha një turme të madhe në lëndinën jugore të Shtëpisë së Bardhë se "këto janë zgjedhjet më të rëndësishme në historinë e vendit tonë".