Botë

Pesë të vdekur e 127 raste të reja me koronavirus në Maqedoni

Pesë të vdekur e 127 raste të reja me koronavirus në Maqedoni
Foto: Reuters

Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut ka njoftuar për pesë persona të vdekur si pasojë e koronavirusit dhe 127 raste të reja në 24 orët e fundit.

Me këtë, numri i përgjithshëm i të vdekurve është rritur në 573, kurse i të prekurve me COVID-19 në 13.799.