Botë

Zjarr masiv në Los Angeles

Zjarr masiv në Los Angeles

Zjarri i rënë në Los Angeles të Shteteve të Bashkuara të Amerikës vazhdon të përhapet me shpejtësi dhe ka dalë jashtë kontrollit, tramseton TCH raportimet.

Mësohet se të paktën banorët e 100 shtëpive janë evakuar deri më tani.