Botë

Të braktisur nga shteti, libanezët ndihmojnë njëri-tjetrin

Foto: AP
 

Në qytetin jugor të Libanit, Haris, një çift i sapomartuar po jeton në apartamentin e Safy Faqeehit pa pagesë. Nuk janë takuar kurrë me të dhe nuk janë në muajin e mjaltit. Banesa e tyre në Bejrut u shkatërrua nga shpërthimi i madh i javës së kaluar në port.

Faqeeh është njëri nga qindra libanezët i cili i ka hapur dyert e shtëpisë për njerëzit pa strehë.