Botë

Zaev merr mandatin për formimin e Qeverisë në Maqedoni të Veriut

Zaev merr mandatin për formimin e Qeverisë në Maqedoni të Veriut
 

Presidenti i Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, ia ka dorëzuar sot mandatin për formimin e qeverisë së re kreut të LSDM-së, njëherësh udhëheqësit të koalicionit “Mundemi”, Zoran Zaev

“Në bazë të nenit 84, në pajtueshmëri me nenin 90 të Kushtetutës dhe propozimit të koalicionit ‘Mundemi’, për mandatar për formimin e qeverisë e zgjedh Zoran zaevin, kreun e LSDM-së dhe deputetin e Kuvendit”, tha Pendarovski.