Botë

Të shtëna pranë Shtëpisë së Bardhë

Të shtëna pranë Shtëpisë së Bardhë

Pranë Shtëpisë së Bardhë janë dëgjuar të shtëna, derisa presidenti amerikan Donald Trump, që ishte në sallën e konferencave për mediave, u shoqërua jashtë nga një agjent i Shërbimit Sekret.

Derisa Trumpi po fliste, agjenti iu ofrua dhe i pëshpëriti në vesh, e Trumpi u dëgjua të thoshte "Oh!" dhe "çfarë po ndodh".