Botë

A do ta përçajë SHBA-ja internetin?

A do ta përçajë SHBA-ja internetin?
 

Sekretari i shtetit i SHBA-së, Mike Pompeo, thotë se dëshiron internet “të pastër”.

Ajo që dëshiron të thotë është heqja e ndikimit kinez, dhe kompanive kineze, nga interneti në SHBA, shkruan BBC.