Botë

Megashpërthimi në Bejrut shkaktoi 100 viktima e la pa strehë 300 mijë njerëz

Megashpërthimi në Bejrut shkaktoi 100 viktima e la pa strehë 300 mijë njerëz

Këto imazhe që të lënë pa fjalë tregojnë shkallën e tmerrshme të shkatërrimit që megashpërthimi la pas në Beirut, por jo vetëm aq, la edhe 100 viktima dhe 300 mijë njerëz tashmë janë të pastrehë.

Fotografitë nga qyteti tregojnë rrugë të tëra të cilat duken të shkatërruara.