Botë

Zjarre të mëdha në Kaliforni, mijëra banorë evakuohen

Zjarre të mëdha në Kaliforni, mijëra banorë evakuohen

Zjarrfikësit në Kaliforni të SHBA-së janë duke luftuar me zjarre të mëdha që kanë shkaktuar zhvendosjen e mijëra njerëzve nga shtëpitë e tyre.

Më shumë se 1.300 zjarrfikës, të mbështetur nga helikopterë dhe aeroplanë të cilët hedhin ujë, janë duke luftuar me zjarret që u ndezën të premten, raporton BBC-ja të hënën.