Botë

Rusia do të fillojë me prodhimin e vaksinës kundër COVID-19 muajin e ardhshëm

Rusia do të fillojë me prodhimin e vaksinës kundër COVID-19 muajin e ardhshëm
Foto: AP
 

Qeveria e Rusisë ka thënë se do të nisë prodhimin masiv të vaksinës kundër koronavirusit muajin e ardhshëm dhe do të prodhojë “disa miliona doza” në muaj deri në vitin e ardhshëm.

“Jemi duke llogaritur në nisjen e prodhimit në masë në shtator”, ka thënë Ministri i Industrisë Denis Manturov në një intervistë të publikuar nga agjencia e lajmeve TASS.