Botë

Lufta e të burgosurve me virusin

Lufta e të burgosurve me virusin

Burgu shtetëror i Kalifornisë në San Quentin kishte zero raste me koronavirus, derisa një transferim i të burgosurve në maj shpërndau një shpërthim nga më të këqijtë në vend e botë. Tani autoritetet janë duke u përpjekur ta ndalojnë atë

Në një mëngjes të zakonshëm, Jack Walteri, 54 vjeç, fillon ditën duke dalë për ecje në oborr. Në urgun shtetëror në San Quentin, ai dhe përafërsisht 3.500 të burgosur të tjerë ndajnë hapësirën e përbashkët jashtë.