Botë

Pesë të vdekur dhe 139 raste me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Pesë të vdekur dhe 139 raste me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Në 24 orët e fundit në Maqedoninë Veriore janë kryer 1.377 teste për COVID-19, prej të cilave 139 kanë rezultuar pozitivë, si dhe janë shënuar pesë raste të reja me përfundim fatal.

Numri më i lartë i infeksioneve të reja është në Shkup – 36, pasuar nga Gostivari me 16, Kërçova 15, Tetova 14, Kumanova 11, Shtipi 11 etj.