Botë

Bilanci i të vdekurve nga COVID-19 në botë tejkalon shifrën 600.000

Bilanci i të vdekurve nga COVID-19 në botë tejkalon shifrën 600.000
 

Numri i vdekjeve nga koronavirusi në botë sot tejkaloi shifrën 600.000, dhe në Shtetet e Bashkuara 140.000, pasuar nga Brazili, Britania e Madhe dhe Meksika.

Janë gjithsej 603.111 vdekje në të gjithë botën, sipas Universitetit John Hopkins, shumica prej tyre në Shtetet e Bashkuara (140.218), Brazil (78.772) dhe Britani e Madhe (45.385).