Botë

Mishtoret në Brazil të lidhura ngushtë me përhapjen e COVID-19

Mishtoret në Brazil të lidhura ngushtë me përhapjen e COVID-19
 

Mishtoret industriale të Brazilit ndihmuan në përhapjen e COVID-19 në së paku tri vende të ndryshme në këtë shtet, gjersa virusi po shpërndahet nga qytetet e mëdha në brendësinë e shtetit, kanë thënë prokurorët për Ligjin e punës.

Në fillim të kësaj jave, ky shtet ishte i dyti pas SHBA-së për nga numri i rasteve të konfirmuara me koronavirus. Janë gati 1.9 milionë të infektuar dhe 72.833 të vdekur.