Botë

Mister për 57 peshkatarët e testuar pozitivë për COVID-19, ndonëse qëndruan 35 ditë në det dhe ishin negativë kur u nisën

Mister për 57 peshkatarët e testuar pozitivë për COVID-19, ndonëse qëndruan 35 ditë në det dhe ishin negativë kur u nisën

Argjentina po përpiqet të zgjidhë një mister mjekësor pasi 57 peshkatarë u infektuan me koronavirus pas 35 ditëve në det. I tërë ekuipazhi kishte rezultat negativ në testin për COVID-19 para largimit nga porti.

Anija e peshkimit “Echizen Maru” u kthye në port pasi disa anëtarë të ekuipazhit filluan të shfaqin simptoma tipike të COVID-19. Këtë e ka bërë të ditur Ministria e Shëndetësisë e krahinës jugore, Tierra del Fuego.