Botë

Kathy Sullivan, gruaja që “preku” qiellin dhe zbriti në thellësi të oqeanit

Kathy Sullivan, gruaja që “preku” qiellin dhe zbriti në thellësi të oqeanit
Foto: BBC
 

Ajo veç e kishte shënuar emrin e saj në librat e historisë, si gruaja e parë amerikane që shkeli gjithësinë, mirëpo Kathy Sullivan nuk doli të mjaftohej me kaq.

Astronautja e NASA-s mori udhë që historinë e saj ta shkruaj sërish, kësaj radhe në thellësi të oqeanit.