Botë

Konflikt i armatosur në kufirin Azerbajxhan - Armeni

Konflikt i armatosur në kufirin Azerbajxhan - Armeni

Në kufirin ndërmjet Azerbajxhanit dhe Armenisë ka shpërthyer një konflikt i armatosur i cili ka shkaktuar humbje të jetëve nga të dyja palët.

Në një deklaratë nga Ministria e Mbrojtjes së Azerbajxhanit, siç transmeton AA, thuhet se ushtria e Armenisë ka kryer goditje artilerike ndaj pozicioneve të Azerbajxhanit në rajonin kufitar Tovuz.