Botë

Udhëheqësit botërorë përkujtojnë Srebrenicën

Foto: AP
Foto: AP
 

Udhëheqësit botërorë të shtunën kanë nderuar viktimat dhe të mbijetuarit të gjenocidit të Srebrenicës, në 25 vjetorin e kësaj masakre në Bosnje dhe Hercegovinë.

Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bill Clinton, Princi Charles i Britanisë, dhe përfaqësuesit e shteteve ndërkombëtare u paraqitën me anë të video porosive në një ngjarje përkujtimore në memorialin dhe varrezat e qytetit Potoçari në Srebrenicë.