Botë

OKB: Bota po i trajton simptomat, jo shkakun e pandemisë

OKB: Bota po i trajton simptomat, jo shkakun e pandemisë
 

Shkatërrimi i vazhdueshëm i natyrës do të çojë në bartjen e shumë sëmundjeve të kafshëve tek njerëzit, thotë Raporti.

Fermat industriale të kafshëve, posaçërisht të derrave dhe pulave, shfaqin njërin nga rreziqet kryesore që në të ardhmen të kemi vërshimin e sëmundjeve që vijnë nga kafshët, të ashtuquajturat sëmundjet zoonotike, thonë ekspertët.