Botë

Kina merr masa pas një rasti të konfirmuar me murtajë

Kina merr masa pas një rasti të konfirmuar me murtajë

Autoritetet në Kinë kanë rritur masat e kujdesit pasi një qytet në regjionin autonom të Mongolisë së Brendshme ka konfirmuar rastin e parë me murtajë, shkruan BBC.

Pacienti nga Bayannuri është në karantinë dhe në gjendje stabile.