Botë

Pas pezullimit nga pandemia, fillojnë fluturimet e para nga Maqedonia e Veriut

Pas pezullimit nga pandemia, fillojnë fluturimet e para nga Maqedonia e Veriut
 

Pavarësisht se BE ka vijuar t’i mbajë mbyllur kufijtë, Maqedonia e Veriut ka hapur sot aeroportet për herë të parë pas pezullimit nga pandemia në mes të marsit.

Aeroporti i Shkupit dhe ai i Ohrit, kryejnë sot fluturimet e para nga Maqedonia e Veriut. Të gjithë ata që hyjnë në Maqedoninë e Veriut nga rrugë ajrore, nuk janë të detyruar të bëjnë tampon, por të mbajnë maska dhe të ruajnë distëncim social.