Botë

Më shumë amerikanë kanë vdekur nga koronavirusi, sesa nga katër luftëra bashkë

Më shumë amerikanë kanë vdekur nga koronavirusi, sesa nga katër luftëra bashkë

Shtetet e Bashkuara kanë krenaruar prej kohësh veten si feneri i ndritshëm i botës. Por statusi aktual i tyre është shumë i errët, thotë CNN, duke iu referuar rasteve dhe jetëve të humbura prej koronavirusit.

Më shumë se 125,000 persona kanë vdekur nga Covid-19 në SHBA, dhe mbi 2.5 milionë amerikanë janë infektuar. Jeta e amerikanëve është tjetërsuar krejtësisht nga pandemia më e keqe e një shekulli.