Botë

300 vizitorë të një klubi nate në Cyrih detyrohen të izolohen

300 vizitorë të një klubi nate në Cyrih detyrohen të izolohen

Autoritetet shëndetësorë te Cyrihut kanë lajmëruar të shtunën se afro 300 vizitorë dhe punonjës të një klubi nate janë urdhëruar të izolohen për 10 ditë pasi që njëri nga mysafirët kishte testuar pozitiv për koronavirus dhe kishte infektuar edhe tjerët gjatë daljeve.

Personi kishte qenë te “Flamingo Club” më 21 qershor dhe testoi pozitiv për Covid-19 më 25 qershor, u tha në deklaratë. Pesë persona tjerë që kishin qenë me të në klub testuan pozitivë gjithashtu.