Botë

Trumpi vazhdon pezullimin e lejeve të punës për të huajt

Trumpi vazhdon pezullimin e lejeve të punës për të huajt
 

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, ka marrë një vendim të rëndë për imigrantët, dhe kjo mendohet të jetë pikë kyç e fushatës së tij.

Ai ka vazhduar pezullimin e disa leje-qëndrimeve apo kartonëve të gjelbër dhe ka pezulluar vizat për punonjësit e huaj deri në fund të vitit 2020, shkruan BBC-ja të martën.