Botë

OBSH: Nuk ka përfunduar asgjë deri sa të zhduket virusi nga tërë bota

OBSH: Nuk ka përfunduar asgjë deri sa të zhduket virusi nga tërë bota

Në disa shtete ka rritje të rasteve me Covid-19, gjersa kufizimet po hiqen, dhe popullata duhet të vazhdojë të mbrohet kundër koronavirusit, ka thënë të premten Organizata Botërore e Shëndetësisë, raporton Reuters.

“Jemi duke parë rritje të rasteve në shtete përreth botës. Nuk po flas vetëm për Evropën. Kur po lirohen kufizimet, kur po lehtësohen masat e distancimit social, njerëzit e interpretojnë këtë gjë si ‘është në rregull, ka mbaruar”. Tha zëdhënësja e OBSH-së Margaret Harris.