Botë

Amerikani hap dyert e shtëpisë dhe strehon 80 protestues që po i ndiqte policia

 

Uashington, 3 qershor - Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, prej disa ditësh tashmë, po mbahen protesta të dhunshme për shkak të vdekjes së George Floyd.

Konfrontimet mes protestuesve dhe forcave të policisë nuk kanë qenë të pakta, ndërsa nuk kanë munguar as arrestimet.