Botë

Partitë opozitare italiane nuk i përmbahen rregullit të distancës sociale gjatë protestës në Romë

Partitë opozitare italiane nuk i përmbahen rregullit të distancës sociale gjatë protestës në Romë
Foto: Reuters

Partitë opozitare italiane dhe qindra përkrahës nuk kanë përfillur rregullin e distancës sociale të martën, duke mbushur rrugët në Romë në një protestë anti-qeveritare, shkruan agjencia Reuters.

Me më tepër se 233 mijë raste të konfirmuara, Italia është një nga shtetet që është goditur më së rëndi nga pandemia e koronavirusit dhe qeveria vetëm së fundi ka vendosur që gradualisht të heq masat kufizuese që i kishte vendosur në fillim të majit për të parandaluar përhapjen e virusit.