Botë

Wuhani nuk gjen raste të reja me COVID-19, 300 pa simptome në testimin masiv

Wuhani nuk gjen raste të reja me COVID-19, 300 pa simptome në testimin masiv
Foto: Reuters

Qyteti kinez Wuhan, ku së pari është përhapur koronavirusi i ri, nuk ka zbuluar raste të reja me COVID-19 dhe janë detektuar 300 të infektuar pa simptome, pasi ka testuar shumicën e 11 milionë banorëve, është njoftuar nga zyrtarët e qytetit, transmeton agjencia Reuters.

Autoritetet kanë filluar një kampanjë ambicioze më 14 maj për të testuar gjithë qytetarët. Ka testuar 9.9 milionë banorë, pasi një numër i rasteve të reja kishte shtuar frikën për një valë të dytë.