Botë

SHBA-ja teston me sukses armën laserike që mund të shkatërrojë aeroplanin gjatë fluturimit

Një anije luftarake e marinës amerikane ka testuar me sukses një armë të re laserike të energjisë së lartë që mund të shkatërrojë aeroplanin gjatë fluturimit, raporton CNN.

Pamjet dhe videot e ofruara nga marina shfaqin anijen e transportit USS Portland, prej nga kryhet testimi.