Botë

Javën e ardhshme hapet sezoni turistik në Kroaci

 

Shoqata Kroate e Turizmit ka bërë të ditur planin për hapje të objekteve turistike si dhe ka paraqitur rekomandimet për udhëtimin e turistëve në Kroaci.

Ministria e Turizmit më parë ka paraqitur planin për hapjen e sezonit turistik veror, që parasheh që deri në fund të majit udhëtimi të lehtësohet për Slloveni, Austri, Hungari, Çeki dhe Sllovaki, ndërsa gjatë qershorit edhe për Gjermani dhe Poloni si dhe për vendet tjera me situatë të ngjashme epidemiologjike. Të shtunën sektori turistik përmes Shoqatës Kroate të Turizmit ka paraqitur planin për hapjen e objekteve turistike dhe për udhëtimin e turistëve.