Botë

Kina për herë të parë pa raste të reja me koronavirus

Kina për herë të parë pa raste të reja me koronavirus
Foto: Reuters

Kina nuk ka regjistruar asnjë rast të ri me koronavirus më 22 maj, hera e parë që nga fillimi i pandemisë në qytetin Wuhan vitin e kaluar, raporton Al Jazeera.

Sidoqoftë, Komisioni Kombëtar i Shëndetësisë (NHC) tha se ekzistonin dy raste të dyshuara, një i importuar në Shangai, dhe një tjetër rast i transmetimit lokal ne provincën veri jugore Jilin.