Botë

Amerikanët do të dëbohen nga Iraku dhe Siria, sipas liderit suprem Iranian

Amerikanët do të dëbohen nga Iraku dhe Siria, sipas liderit suprem Iranian

Amerikanët do të dëbohen nga Iraku dhe Siria, sipas liderit suprem të Iranit, Ayatollah Ali Khamenei.

Irani ishte shumë afër konfliktit të hapur me Shtetet e Bashkuara, kur SHBA-ja me dronë mbyti komandantin e ushtrisë Iraniane, Qassem Soleimani më 3 janar në Baghdad, transmeton KOHA.