Botë

Respiratorët që në Bosnjë arritën nga Kina, nuk vlejnë, janë porositur nga një prodhues i mjedrës

Respiratorët që në Bosnjë arritën nga Kina, nuk vlejnë, janë porositur nga një prodhues i mjedrës
Foto: Klix
 

Qindra respiratorë nga Kina, që janë blerë kohë më parë nga shtabi i krizës i Federatës së Bosnjë-Hercegovinës për spitalet në atë etnitet, janë të papërdorshëm dhe nuk do të shfrytëzohen në njësitë e kujdesit intensiv për trajtimin e pacientëve të infektuar rëndë me koronavirus.

Këtë e ka konfirmuar Prokuroria e Bosnjë-Hercegovinës, raporton “index.hr”.