Botë

Johnson: Vaksina për koronavirusin mund të mos arrijë kurrë, kufizimet mund të qëndrojnë gjatë

 

Kryeministri i Mbretërisë së Bashkuar, Boris Johnson ka paralajmëruar se vaksina për koronavirusin mund të mos arrijë kurrë dhe masat për parandalimin e shpërndarjes së tij mund të rrinë gjatë. Kjo erdhi pasi ai vendosi për relaksim të masave pas izolimit.

Në një dokument prej 60 faqesh Johnson ka paraqitur në mënyrë të detajuar masat të cilat do të aplikohen nga e mërkura, përfshirë edhe këshillën për rikthim në punë, ushtrimet jashtë shtëpisë dhe piknikun në parqe, shkruan Independent.