Botë

Ndryshimi i rregullave në Angli - miliona njerëz më shumë mund të testohen për Covid-19

Ndryshimi i rregullave në Angli - miliona njerëz më shumë mund të testohen për Covid-19
 

Testimi për koronavirus është bërë i qasshëm edhe për miliona persona më shumë në Angli, pasi që ky shtet i zbuti rregullat e aplikimit për testimin e qytetarëve.

Qasja më e madhe do të thotë se banorët dhe punëtorët e shtëpive të përkujdesjes për të moshuarit mund të testohen, qofshin me apo pa simptoma, raporton BBC, transmeton KOHA.