Botë

Ekspertët mjekësorë thonë se koronavirusi ka qarkulluar në SHBA më herët se që mendohej

Ekspertët mjekësorë thonë se koronavirusi ka qarkulluar në SHBA më herët se që mendohej

Koronavirusi i ri ka qarkulluar në Amerikë në janar, disa javë para se që mendohej, dhe vdekjet e para ishin regjistruar gabimisht sikur vdekje nga gripi sezonal, ka bërë të ditur një zyrtare shëndetësore në Kaliforni të mërkurën.

Një 57-vjeçare kishte vdekur nga Covid-19 më 6 shkurt, shumë më herët se rastet tjera të regjistruara në SHBA, ka bërë të ditur Sara Cody, zyrtare shëndetësore në Santa Clara të Kalifornisë.