Botë

Numri i të vdekurve në Angli, 41 për qind më i lartë sesa raportohej

 

Shifra e vërtetë e të vdekurve nga COVID-19 në Angli dhe Uells është për 41 për qind më e lartë, sesa tregojnë të dhënat ditore të ofruara nga Qeveria britanike, deri më 10 prill.

Këtë gjë e sugjeruan të martën të dhënat e fundit, në të cilat përfshihen të vdekurit nga komunitetet, raporton KOHA.