Botë

Papa u bën thirrje politikanëve t'i lënë anash dallimet në kohën e pandemisë

Foto: Reuters
 

Papa Françesku u bëri thirrje politikanëve që të lënë mënjanë dallimet dhe të merren me krizën e koronavirusit në një mënyrë të bashkuar.

"Ne lutemi sot për burrat dhe gratë që kanë një angazhim politik", tha ai, duke shtuar se "politika është një formë e lartë e bamirësisë".