Botë

“Më zi se në luftë”

 

“Asnjëherë nuk kemi përjetuar ditë më të zeza”, thekson Souzan, një nënë 50 vjeçe e dy fëmijëve.

Duke folur me telefon nga shtëpia në qytetin e saj të vogël në periferi të Bejrutit, kryeqytet i Libanit, pothuajse një muaj pas masave radikale qeveritare për mbrojtje të Libanit nga pandemia, Souzan ka përmbledhur gjendjen e saj dhe të mijëra libanezëve me një fjali të vetme.